Hoe kan ik de historie van de Voorraad notificatie downloaden?

Gewijzigd op Tue, 01 Feb 2022 om 09:43 PM

Het is mogelijk om de historie van alle voorraad aanmeldingen te downloaden.

Volg de onderstaande stappen om dit overzicht te bekijken:

1. Login op het App dashboard op: https://webshop-koppelingen.nl
  2. Open de Voorraad notificatie app aan de linkerzijde en klik op 'Statistieken'
  3. In het rechterscherm opent een overzicht van de top gevraagde producten.
    Onder dit overzicht kan je klikken op de knop 'Download historie in CSV' om de gehele historie op te vragen van alle voorraad notificaties sinds dat de app is geïnstalleerd.
    De knop 'Download openstaande registraties CSV' download de nu openstaande registratie op de voorraad notificatie.