Hoe kan ik het Voorraad notificatie widget vernieuwen?

Gewijzigd op Fri, 07 May 2021 om 10:15 AM

Wanneer u het widget wil vernieuwen, bijvoorbeeld wanneer er een nieuwe ontwikkeling is uitgevoerd en deze geladen moet worden, dan kunt u dit doen door onderstaande stappen uit te voeren.

Volg de onderstaande stappen om het voorraad alert widget opnieuw te laden:

1. Login op het App dashboard op: https://webshop-koppelingen.nl
  2. Open de Voorraad alert app aan de linkerzijde en klik op dan op 'Instellingen'
  3. Klik dan op 'Deactiveer' om het widget te verwijderen uit uw webshop
  4. Klik daarna op 'Activeer' om het widget van de laatste versie te laden op uw webshop
  5. Uw widget is daarna geladen op uw webshop