Voorraad notificatie - Kan ik zien welke producten er veel naar gevraagd wordt?

Gewijzigd op Di, 13 Feb om 10:30 AM

Ja, dit kan. In ons dashboard krijg je een overzicht van de top gevraagde producten.

Volg de onderstaande stappen om dit overzicht te bekijken:

1. Login op het App dashboard op: https://webshop-koppelingen.nl
  2. Open de Voorraad notificatie app aan de linkerzijde en klik op 'Statistieken'
  3. In het rechterscherm opent een overzicht van de top gevraagde producten. Het kan zijn dat deze lijst leeg is. Dit kan komen omdat er geen openstaande voorraad notificatie verzoeken zijn, bijvoorbeeld omdat ze allemaal afgehandeld zijn of omdat er nog geen geplaatst zijn.

Indien gewenst kan je hier per artikel ook alle registraties afhandelen. Zo kan je de klanten informeren over dat een artikel niet meer terug leverbaar komt, ofwel een andere afhandeling.

Tevens is op deze plek ook een bestand te downloaden waarin alle registraties van klanten, inclusief het mailadres zichtbaar worden.