Hoe werkt de Minimale voorraad notificatie app?

Gewijzigd op Fri, 27 Jan 2023 om 11:02 AM

De minimale voorraad notificatie stuurt je een email notificatie met producten welke een lagere voorraad hebben dan de ingestelde minimale voorraad. Afhankelijk van de instellingen kan dit elke nacht zijn, ofwel elke nacht welke op dat moment beneden de ingestelde grens zijn gekomen.

Het instellen van de app kan met de onderstaande stappen:

1. Na installatie van de app vanuit het Onderhoudspanel dien je de app te openen via https://webshop-koppelingen.nl
  2. Kies allereerst een veld in CCV Shop welke NIET gebruikt wordt. Dus stel je gebruikt het veld 'Voorraad - Locatie' niet, dan kan je dit veld gebruiken voor de app. Welke velden te gebruiken zijn kan je in de lijst van velden vinden.
    In dit voorbeeld gebruiken we het veld "Locatie" op het "Voorraad" tabblad.
  3. Stel de app in dat het "Product veld" is ingesteld op "Voorraad - Locatie".
  4. Vul in het veld in CCV Shop de grens in van hoeveel producten je minimaal op voorraad wil hebben. In het voorbeeld kiezen we voor het aantal 5 als minimale voorraad.
  5. Klaar!
    Wanneer de huidige voorraad (het veld "Voorraad (stuk)" in CCV Shop lager is dan 5, dan krijg je een notificatie gestuurd waarin het product wordt vermeld.