Uitleg van de Minimale voorraad notificatie app instellingen

Gewijzigd op Tue, 09 Nov 2021 om 09:34 PM

Binnen deze app hebben we een paar simpele instellingen om de app te laten werken zoals je zou willen. Hier kan je uitleg vinden van de instellingen.

E-mailadres: Vul hier het e-mailadres (of meerdere met een puntkomma gescheiden) in waar je de e-mail op wenst te ontvangen

Product veld: Uit dit veld in de webshop wordt de minimale voorraad ingevuld en vergeleken met de huidige product voorraad

Attribuut veld: Idem als het Product veld, maar dan op attribuut niveau

Toon omschrijving in notificatie e-mail: Kies hier welke naam van het product je in de e-mail wenst te ontvangen. Je kan hier kiezen welk veld uit je webshop hiervoor wordt gebruikt, of je kan deze verbergen. Indien je verbergt wordt het Artikelnummer nog wél getoond.

Notificatie instellingen: Stel in hoeveel notificaties je wil ontvangen. Op de waarde 'Dagelijkse alle overschrijdingen' krijg je elke dag alle producten genoemd welke op dat moment zijn overschreden.

Met de waarde 'Enkel overschreden minimum voorraad' krijg je het product genoemd indien hij die nacht overschrijdt. De volgende nacht wordt dit product niet opnieuw genoemd, ook al is deze op dat moment nog steeds overschreden qua voorraad. Het product moet minimaal één nacht op voorraad zijn geweest om daarna weer opnieuw vermeldt te worden.