Wat doet de Minimale voorraad notificatie app?

Gewijzigd op Sun, 03 Jan 2021 om 08:29 PM

Deze app zorgt ervoor dat elke nacht de minimale voorraad van al je producten wordt gecontroleerd. Dit gaat door middel van het opgeven van de grens voorraad in een veld in je webwinkel. In je webshop-koppelingen.nl dashboard geef je op in welk webwinkel veld deze voorraad is opgeslagen. Deze voorraad wordt vergeleken met de actuele voorraad en indien de huidige voorraad lager is dan krijg je hiervan een notificatie.

Voorbeeld

Van een bepaald product zijn er drie producten op voorraad en de minimale voorraad (ingevuld in het veld 'Locatie' staat op tien. Aankomende nacht zal dit product in de notificatie e-mail tevoorschijn komen omdat de huidige voorraad onder de minimale voorraad is gekomen.