Wat doet de app Automatische orderstatus?

Gewijzigd op Sun, 01 Nov 2020 om 07:21 PM

Deze app zorgt ervoor dat de orderstatus in je webwinkel automatisch wordt gewijzigd. Je kan zelf instellen naar welke status deze wordt gewijzigd.

Het wijzigen van de orderstatus heeft een aantal voordelen:

• De klant krijgt een notificatie dat de order is aangepast en weet daarmee dat er wordt gewerkt aan zijn/haar bestelling
  • Achter het wijzigen van de orderstatus kunnen vervolg acties gehangen worden, zoals het automatisch doorsturen van de order naar een groothandel of dropship/fullfillment partij