Interne gebruiker aanmaken voor ondersteuning

Gewijzigd op Fri, 18 Feb 2022 om 01:18 PM

Soms is het nodig om Webshop-Koppelingen tijdelijk toegang te geven tot je webshop. Dit zodat wij kunnen kijken hoe bepaalde zaken zijn ingesteld, zodat we ondersteuning op vragen kunnen perfectioneren. Dit artikel beschrijft hoe je dit in CCV Shop kan inregelen.

1. Ga in je onderhoudspanel naar "Startpunt / Mijn webshop / Instellingen / Algemeen / Interne Gebruikers".
    Indien je deze app niet hebt, dan kan je deze installeren in de App Store
  2. Klik op de knop 'Nieuwe gebruiker'
  3. Vul de volgende gegevens in;
    Gebruikersnaam: webshop-koppelingen
    Voornaam: Support
    Achternaam: Webshop koppelingen
    E-mailadres: support@webshop-koppelingen.nl
    Wachtwoord + Wachtwoord (herhaald): genereer een wachtwoord
    Toegang tot multishop: afhankelijk van je vraagstuk waarvoor je contact met ons zoekt, in principe 'Geen toegang'
  4. Klik bovenaan op het tabblad 'Menuitem' en vink de menu items aan waar wij toegang toe moeten krijgen
  5. Klik op Toepassen
  6. Deel de logingegevens met ons

Nadat het vraagstuk is opgelost kan je de interne gebruiker weer de toegang ontzeggen door het account te verwijderen. In het overzicht van interne gebruikers kan je klikken op de drie puntjes en daarna op 'Verwijderen'.