Moment van aanmaken kortingscodes

Gewijzigd op Mon, 07 Jun 2021 om 09:06 PM

Binnen de app automatische kortingsbonnen zijn er verschillende momenten wanneer er een kortingscode aangemaakt kan worden. Je kan dit instellen in de instellingen van de app.

Binnen de instellingen heb je twee secties, namelijk:

• Kortingscode na registratie nieuwsbrief
  • Kortingscode na plaatsen bestelling

Kortingscode na registratie nieuwsbrief

Bij de kortingscode na registratie op de nieuwsbrief wordt een kortingscode aangemaakt indien de klant zich registreert. Dit kan zijn vanaf de homepagina in het registratie gedeelte, maar dit zou ook kunnen zijn indien ze een bestelling plaatsen en het vinkje aanvinken dat ze zich willen registreren.

Kortingscode na plaatsen bestelling

Bij het plaatsen van een bestelling zijn er verschillende momenten wanneer een kortingcode aangemaakt kan worden. De volgende opties zijn hierin mogelijk:

• Direct bij het plaatsen van de bestelling
  • Na het betaald hebben van de order
  • Na het plaatsen van de order op de status 'Verzonden'