Automatische product import onderhoudscontract

Gewijzigd op Fri, 31 Mar 2023 om 09:16 AM

Wanneer je het beheer van de automatische product import uit handen wil geven dan is dit mogelijk. Deze pagina omschrijft de mogelijkheden hiervoor.

Onderhoud basis

Inbegrepen
Toevoegen van nieuwe feeds
Toevoegen van nieuwe velden in een feed
Controle van foutrapportages en actieve signalering van problemen

Onderhoud uitgebreid

Inbegrepen
Alles van 'Onderhoud basis' plus de onderstaande punten
Monitoren van de kwaliteit van de feeds en de verwerking ervan
Optimaliseren van het moment van draaien van de feeds
Controle van producten in de webshop in verhouding met de productfeed

Staffels

Het onderhoudscontract wordt gestaffeld opgebouwd in de volgende staffels

max 3 feeds

max 6 feeds
max 10 feeds
max 15 feeds

max 20 feeds

Kosten

Heb je interesse in dit aanbod? Neem dan contact met ons op. Afhankelijk van hoeveel feeds je actief hebt verschilt de hoeveelheid werk aan onze kant. We maken een passende prijs voor je.