Meerdere webshops beheren met één account

Gewijzigd op Mon, 14 Feb 2022 om 06:51 PM

Het is mogelijk om met één Webshop-koppelingen account meerdere webshops te beheren. In deze webshops kunt u daarop dan meerdere verschillende apps beheren.

Webshops aan uw account koppelen

1. Wanneer u de eerste app installeert, maak dan een nieuw Webshop-koppelingen.nl account aan
  2. Bij de installatie van de tweede app (mogelijk op een tweede webshop) dan logt u in met uw bestaande Webshop-koppelingen.nl account. De app wordt daarop in uw bestaande account geïnstalleerd zodat u het beheer kunt doen vanuit één account.

Voor het wisselen tussen webshops zie het volgende artikel: Wisselen van webshop in account