Verbergen van specifieke producten in Sooqr

Gewijzigd op Mon, 23 Aug 2021 om 10:10 PM

Wanneer de feed wordt ingeladen vanuit de webshop dan worden alle producten opgehaald. Soms wil je specifieke producten uitsluiten, zoals bijvoorbeeld producten welke niet in een categorie staan of welke je niet vindbaar wil hebben in de zoekmachine. Je kan hiervoor een filter maken en producten uitsluiten van opname in Sooqr. Deze pagina beschrijft hoe deze te verbergen zijn.

Volg de volgende stappen:

1. Inloggen op de app via https://webshop-koppelingen.nl
  2. Ga naar Sooqr => Instellingen
  3. Vul in het veld 'Verberg specifieke producten in feed' de artikelnummers in. Gebruik als scheidingsteken de komma om meerdere artikelnummers op te geven.
  4. Klaar! De feed moet nu ververst worden. Daarna dient Sooqr de feed nog te verwerken om de resultaten zichtbaar te maken in het zoek widget.