Wanneer de feed wordt ingeladen vanuit de webshop dan wordt per product de bijbehorende categorie ook doorgegeven. Sommige categorieën zijn onwenselijk om mee te geven aan Sooqr en daarom zijn deze uit te schakelen. Deze pagina beschrijft hoe deze uit te schakelen zijn.

Volg de volgende stappen:

1. Inloggen op de app via https://webshop-koppelingen.nl
  2. Ga naar Sooqr => Categorieën
  3. Klik op 'Deactiveer' voor de categorieën welke je niet in de feed wil mee geven
  4. Klaar! De feed moet nu ververst worden. Daarna dient Sooqr de feed nog te verwerken om de resultaten zichtbaar te maken in het zoek widget.