Custom Spotler Search script inladen

Gewijzigd op Mon, 25 Mar 2024 om 08:37 PM

We bieden de mogelijkheid om een custom Spotler Search script in te laden in het snippet wat wordt geïnstalleerd op de webshop. In de app instellingen kan je dit doen door de URL van de javascript file op te geven.

Deze optie dient enkel gebruikt te worden op aanwijzingen van Spotler ofwel van Webshop-koppelingen

Gebruik onderstaande stappen om een custom script te gebruiken:

1. Login op het dashboard van webshop-koppelingen.nl. Je kan dit doen op de volgende pagina: https://webshop-koppelingen.nl/Apps/
  2. Open de Spotler Search app aan de linkerzijde in het menu en kies voor het 'Instellingen' submenu
  3. Bij het veld 'Custom script' vul je de link in naar het javascript bestand wat online staat.
  4. Klik op 'Opslaan' om de wijzigingen op te slaan.
  5. Herlaadt het widget om de wijziging daadwerkelijk live te plaatsen.