Ja dit kan. Volg onderstaande stappen om geforceerd te feed te verversen.

Let op: wanneer de feed korter dan één uur geleden is ververst dan kan dit binnen dat uur niet meer ververst worden.

Volg de onderstaande stappen om de Sooqr geforceerd te laten verversen uit uw webshop:

1. Login op het App dashboard op: https://webshop-koppelingen.nl
  2. Open de Sooqr app aan de linkerzijde en klik op de 'Instellingen' pagina
  3. Scroll naar beneden en druk op de knop 'Forceer vernieuwing'.
  4. Op de achtergrond wordt zo snel mogelijk de feed ververst. Wanneer dit is afgerond dan wordt het veld 'Laatste feed verversing' bijgewerkt